ГолосUA
12:20 22/06/2010

З початку року Мінсім’ї влаштувало на роботу понад 2000 випускників вузів

За 2010 рік міністерство у справах сім’ї молоді та спорту працевлаштувало понад 2000 молодих людей, які щойно закінчили виші навчальні заклади або профтехучилища.

Заступник міністра у справах сім’ї молоді та спорту Толстоухова Світлана на прес-конференції у міністерстві, передав кореспондент ГолосUA.

«За перший квартал цього року майже 2 тисячі молодих людей через мережу молодіжних центрів праці було працевлаштовано. Однак центри надавали послуги і консультування профорієнтації і переадресування – таких послуг було надано 74 тисячі», — сказала вона.

За її словами міністерство відзначає високий рівень безробіття серед молодих людей. Тому для вирішення цієї ситуації було створено по всій Україні близько 100 центрів працевлаштування молоді. За минулий рік, як відзначила заступник міністра через такі центри було працевлаштовано понад 16 тисяч молодих людей. С.Толстоухова додала, що нерідко центри знаходять для випускників перші в їхньому житті робочі місця.

Також вона зазначила, що незабаром відбудеться урочисте нагородження молоді премією Кабінету міністрів України за особливі досягнення у розбудові України. Нагородження відбудеться 24 червня у Кабінеті Міністрів.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме