З початку року на Прикарпатті виявлено 34 злочини, пов’язані з фактами розкрадання бюджетних коштів

З початку 2011 року на Прикарпатті виявлено 34 злочини, пов’язані з фактами розкрадання бюджетних коштів.

Про це повідомив начальник УМВС в Івано-Франківській області Василь Варцаба на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, у цьому році прикарпатські правохоронці у сфері економіки виявили 15 злочинів, де сума збитків у кожному разі сягає 100 тисяч гривень і більше, а також задокументовано 4 факти хабарництва.

За словами В. Варцаби, міліція Івано-Франківщини робить великий акцент у протидії наркозлочинності, зосереджуючись на викритті осіб, що збувають наркотичні засоби. Так, з початку року на Прикарпатті викрито 9 збувачів наркотиків і задокументовано 24 факти незаконної реалізації наркозасобів, виявлено 2 міжнародних канали надходження в область наркотиків з Польщі та Франції. 

Загалом, у січні 2011 року прикарпатська міліція розкрила 75 злочинів, в тому числі 33 з категорії тяжких та особливо тяжких, які залишилися нерозкритими з минулих років. Таким чином, за місяць було розкрито по одному вбивству, розбійному нападу і зґвалтуванню, 41 крадіжку майна, в тому числі 10 – з помешкань громадян.

Читайте также по теме