ГолосUA
11:37 18/10/2009

З України до Грузії депортовано «злодія в законі»

«Злодій в законі» Каха Макалатія, відомий у кримінальних колах на прізвисько «Каха Новоросійський», був депортований до Грузії рейсовим літаком Дніпропетровськ – Тбілісі.

Про це повідомили в прес-службі МВС.

Раніше його затримали в Євпаторії працівники кримського управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Переховуючись від правоохоронних органів Росії за вчинення розбійних нападів та здирництва, з метою перерозподілу сфер впливу в злочинному середовищі він намагався організувати «злодійську сходку» в Україні, заявили силовики.

Також Макалатія викрито в організації незаконної легалізації на українській території іноземців.

Так, «злодій в законі» та ряд інших вихідців з Грузії незаконно отримали паспорти громадян України та інші посвідчення в Миколаєві.

Стосовно Макалатія було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею «використання завідомо підробленого документа».

Зважаючи на це, суд ухвалив рішення про видворення Макалатія з території України до Грузії із забороною в’їзду терміном на 5 років.

Нагадаємо, у вересні кримська міліція затримала К.Макалатія. Під час особистого догляду у нього виявили і вилучили документи, видані на ім’я громадянина України Яніса Кисопуло 1977 року народження.

Серед документів — картка фізичної особи — платника податків, посвідчення водія, технічний паспорт на автомобіль «Chevrolet Captiva», довіреність на право управління вказаним автомобілем.

За матеріалами: «Новости Крыму»

 

Читайте также по теме