ГолосUA
11:50 04/06/2010

За 100 днів свого правління Янукович не виконав жодної передвиборчої обіцянки — Тимошенко

За 100 днів свого правління Президент Віктор Янукович не виконав жодної передвиборчої обіцянки.

Про це заявила лідер опозиції Юлія Тимошенко на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“100 днів достатньо для того, щоб проаналізувати, яку країну будує нова влада і ми знаємо, що 100 днів також мали продемонструвати, чи виконує Президент свою передвиборчу програму, через яку його і підтримали виборці”, — зауважила вона.

Тимошенко наголосила, що вона вирішила самостійно проаналізувати передвиборчу програму Президента. “Я хотіла дізнатися, які тенденції визначила нова влада, і що саме вона виконала за цей час. Але, коли я взяла до рук програму Януковича, то вона викликала у мене посмішку”, — наголосила вона. />  

Політик зазначила, що з усіх перелічених пунктів переліченої програми не виконаний жоден. “Янукович у програмі зазначив, що виступає за децентралізацію влади. У програмі йдеться про своєчасне подання бюджету на 2010 рік, у програмі обіцяється підвищення соціальних стандартів, а також курс на реформування країни. Але на сьогодні ми бачимо, що жодна з цих обіцянок не має реального втілення в житті” , — підкреслила лідер опозиції.

Натомість, за словами Тимошенко, нова влада взяла курс на здачу національних інтересів та перероблення країни на таку, де усі гілки влади підконтрольні одній людині. 

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме