ГолосUA
13:44 29/01/2011

За антипартійну діяльність 5 членів ЦК КПУ позбулися партквитків

Пленум ЦК Компартії України ухвалив низку рішень, спрямованих на відновлення життєдіяльності Кримської парторганізації.

Про це повідомили у прес-службі Компартії України.

Розглянувши інформацію про ситуацію в Кримській республіканській організації Компартії України, що склалася у зв'язку з проведенням нелегітимною конференції 15 січня 2011 року, Пленум ЦК Компартії України прийняв рішення розпустити Алуштинську, Бахчисарайську, Євпаторійську, Керченську, Судакську, Бахчисарайську міську та Бахчисарайську, Красноперекопську, Нижньогірську, Роздольненську, Сімферопольську, Радянську, Чорноморську та Київську в м. Сімферополь районні партійні організації за антипартійну діяльність та порушення Статуту Компартії України.

Перереєстрацію розпущених партійних організацій вирішено провести до 15 березня 2011 року.

Окрім того, за антипартійну діяльність, що виразилася в грубому порушенні Статуту Компартії України, а саме: невиконання постанов об'єднаного Пленуму ЦК і ЦКК КПУ від 11 грудня, Президії ЦК від 16 і 30 грудня 2010 року, ревізію цих рішень, навмисне створення умов для розколу Кримської республіканської партійної організації і партії в цілому Пленум ЦК КПУ вирішив вивести зі складу ЦК і виключити з партії Н.П. Штепу, Л.А.Болотіна, А.С.Іванова, Ю.П.Корнілова, В.А.Лисенко.

Своїм іншим рішенням Пленум доручив Президії ЦК Компартії України відповідно до Статуту партії провести необхідну роботу з відновлення життєдіяльності Кримської республіканської організації Компартії України.

Читайте также по теме