ГолосUA
17:43 14/11/2008

За авто столичним чиновникам не заплатять

 Чиновники Київської міської державної адміністрації не отримуватимуть компенсації за користування власними автомобілями для службових цілей, оскільки немає відповідного розпорядження мерії. 

Про це сьогодні заявив заступник голови Київської міськдержадміністрації Віталій Журавський. 

«Розпорядження Київської міської державної адміністрації з приводу компенсацій витрат для чиновників КМДА немає і не буде. Ви знаєте, що після рішень Київради треба відповідне розпорядження виконавчого органу, щоб щось робити. Такого розпорядження немає і не буде. Ніяких компенсацій не буде”, — заявив посадовець.  />  
З приводу того, що такі компенсації передбачені відповідними державними документами, Журавський сказав: “Такого закону немає, бо на території Києва діє закон “Про столицю України – місто-герой Київ”.
 
Нагадаємо, що в середині листопада мерія Києва планує провести аукціон з продажу 18 з 200 службових автомобілів, що належать “Автотранспортному підприємству Київської міської ради”. Київський міський голова зазначив, що отримані кошти будуть спрямовані на соціальні програми. «Я наголошую, що жодних компенсацій столичні чиновники за це не отримають. Я особисто це проконтролюю», — заявив столичний мер.

 

Читайте также по теме