ГолосUA
17:26 15/12/2009

За державні гроші в “Артеку” оздоровили більше 17 тисяч дітей

За рахунок коштів, виділених із державного бюджету у 2009 році, оздоровлено 17179 дітей у Міжнародному дитячому центрі «Артек» і 6 179 дітей в Українському дитячому центрі «Молода гвардія».

Про це повідомила прес-служба Міністерства сім’ї, молоді та спорту.

Як йдеться у повідомленні, Федерація профспілок України відзначила плідну роботу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, багаторічну співпрацю та взаємодію у сфері оздоровлення та відпочинку українських дітей. З цієї нагоди Федерація профспілок України урочисто нагородила Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту пам’ятною відзнакою–подякою за плідну багаторічну співпрацю у сфері оздоровлення та відпочинку дітей.

Подяка була вручена на Всеукраїнській нараді за підсумками оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2009 року, на якій Федерація спільно з Міністерством вперше публічно підбили підсумки сезону оздоровлення та відпочинку цього року.

За даними Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, які були отримані з регіонів, влітку поточного року оздоровчими послугами було забезпечено 2 330 995 дітей та працювали 17720 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

 

Читайте также по теме