ГолосUA
14:08 15/09/2010

За “Луганськтепловоз” мають заплатити, бо затримка платежу угодою не передбачена, — експерт (ГОЛОС)

За “Луганськтепловоз” мають заплатити, бо жодних додаткових умов для затримки платежу в угоді купівлі-продажу підприємства немає.

Так вважає екс-заступник міністра промислової політики України Віктор Баранчук.

“Вони (Брянський машинобудівний завод, дочірнє підприємство російського “Трансмашхолдингу” — ред.) взяли на себе договірні зобов’язання як потенційний покупець. І, наскільки мені відомо, у них була чітка обіцянка заплатити”, — сказав він. /> ГОЛОС

Водночас, за словами експерта, в угоді купівлі-продажу “Луганськтепловозу” ніяких додаткових умов платежу не було зазначено.

Разом із тим він додав, що спроби оплатити вартість пакета акцій “Луганськтепловозу” за рахунок будь-яких взаємозаліків є абсурдними. “Я знаю про це з преси, на рівні чуток. На рівні уряду — це повний абсурд”, — наголосив В. Баранчук. Тож він переконаний, що зобов’язання з приводу оплати за “Луганськтепловоз” мають бути виконані.

Нагадаємо, 31 серпня закінчився тримісячний строк отримання коштів за “Луганськтепловоз”, продане 29 червня 2010 року. Конкурс за придбання підприємства виграла дочірня компанія російського “Трансмашхолдингу” — “Брянський машинобудівний завод”.

І. Носальська
 

Читайте также по теме