ГолосUA
07:28 15/06/2010

За один день на черкаських водоймах потонуло шестеро людей

Упродовж одного дня, 13 червня, на водоймах Черкащини потонули шестеро громадян.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у Головному управлінні МНС України в Черкаській області.

Вранці у селі Коврай, Золотоніського району під час купання в місцевому ставку втонув 45 річний місцевий житель. Зі слів свідків чоловік перебував у нетверезому стані. Односельці намагалися врятувати чоловіка, проте піднявши його на поверхню повернути потопельника до життя не вдалося.

Крім того, у місті Каневі під час купання у Дніпрі втонув 15-річний школяр. У Черкасах, на причалі №1, під час купання у водосховищі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння на очах у судновласників цього ж причалу потонув 49-річний громадянин Росії. На ставку «Мізороковий» в смт. Верхнячка, Христинівського району місцеві жителі знайшли тіло 42 річного місцевого жителя, який напередодні пішов з дому і не повернувся.

У селі Лихоліти Чорнобаївського району, під час купання в місцевому ставку, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння втонув 20-річний молодий чоловік, який приїхав на ставок із села Чорногірка. У селі Березняки, Черкаського району, під час купання в ставку, теж перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, потонув 68-річний місцевий житель.

Загалом, із початку року, на Черкащині внаслідок необачних дій на водних об’єктах, загинуло 34 особи та 1 особу врятовано.

В. Середа

 

Читайте также по теме