ГолосUA
12:45 24/10/2009

За тиждень на Одеській залізниці впіймали 22 нелегала

За період операції «Іноземець», яку провели на Одеській залізниці в перод з 5 по 16 жовтня, працівниками міліції виявлено та задокументовано 22 нелегальних мігранта. На 19 нелегальних мігрантів складено адмінпротоколи за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями і особами без громадянства права перебування в Україні та транзитного переїзду через територію України).

Про це повідомили у прес-службі МВС.

Складено також протоколи за ст. 204 КУпАП (незаконний перехід державного кордону), а в ЛВ на ст. Котовськ виявлено нелегального мігранта, який знаходився в міжнародному розшуку. Розкрито злочин, скоєний нелегальними мігрантами.

Так, 8 жовтня цього року, до чергової частини ЛВ на ст. Миколаїв Одеської залізниці надійшла заява від 33-річного місцевого мешканця про те, що на привокзальній площі ст. Миколаїв – Вантажний з його особистого автомобіля двоє невідомих викрали гроші у сумі 500 гривень. При проведенні ОРЗ за скоєння злочину затримано двох громадян Республики Грузія, віком 48 та 39 років. Зловмисників затримано відповідно ст. 115 КПК України. Попрушено кримінальну справу за ст. 186 ч. 1 КК України.  

Працівники ЛВ на ст. Одеса – Головна затримали на залізничному вокзалі без відповідних документів 24-річного громадянина Пакистану, 18-річного та 25-річного громадян Китаю; в електропотязі сполученням «Балта – Одеса» двох 37-річних громадян Молдови. Аналогічні випадки затримання іноземців зареєстровані в ЛВ на ст. ст. Котовськ, Роздільна, Ізмаїл.

Для відпрацювання в середньому за добу залучалося більше 250 працівників, а також підрозділи СБУ, державної прикордоної служби, громадськість. Робота по протидії нелегальній міграції триває і знаходиться на контролі керівництва Управління.

 

Читайте также по теме