ГолосUA
08:49 27/02/2010

«За Україну!» не піде до коаліції з Партією регіонів – В.Кириленко

Партія «За Україну!» вийшла з коаліції з Блоком Юлії Тимошенко ще у 2008 році.

Про це заявив у ефірі «Шустер live» на ТРК «Україна» народний депутат, представник фракції «Наша Україна-Народна Самооборона» В’ячеслав Кириленко, передав кореспондент ГолосUA.

«Я стверджую, що Тимошенко і Янукович не є антагоністами. Саме тому група «За Україну!» вийшла з коаліції з Блоком Тимошенко, внаслідок дій, до яких вдалася прем’єр-міністр ще у вересні 2008 року», — сказав він .

Тому, наголосив політик, «нам не має сенсу зараз себе бити у груди і кричати, що треба рятувати демократію, бо хтось може перестати бути прем’єр-міністром».

В. Кириленко підкреслив, що не вірить у щирість декларацій БЮТ та особисто Юлії Тимошенко.

«Я не є прихильником Партії регіонів, і ніколи не був. Але зараз буде зроблено все, щоб показати, що головний аспект діяльності Тимошенко – національні питання, захист всього українського. Я не бачив цього вісім місяців тому, коли того ж таки Януковича БЮТ вів у Президенти, тільки через обрання у парламенті», — висловився він.

Разом із тим, зауважив В’ячеслав Кириленко, партія «За Україну!» не увійде до коаліції з Партією регіонів, і вже прийняла відповідне рішення.

І. Носальська

 

Читайте также по теме