ГолосUA
13:14 29/11/2008

За Ющенка делегати з’їзду НСНУ проголосували одноголосно

За кандидатуру Віктора Ющенка на посаду голови партії «Народний союз Наша Україна» одноголосно проголосували всі делегати партійного з’їзду, що проходив сьогодні у Києві.

Як передав кореспондент ГолосUA, про це журналістам повідомив народний депутат Андрій Парубій.

За його словами, кандидатуру Ющенка запропонував у своїй вступній промові попередній лідер партії В’ячеслав Кириленко, й вона була затверджена без суперечок.   />  
«Я думаю, що ідея полягає в тому, щоб для нашої політичної сили визначилася ідентифікація, що ми є партією Ющенка, — наголосив парламентарій. — Деякі політичні сили останнім часом спекулювали на тому, кого підтримує Ющенко і що йому потрібно. Думаю, це такий посил до суспільства, що наша партія є виключно партією Віктора Андрійовича».
 
Парубій зазначив, що стосовно структури керівних органів, то з’їзд буде проводитися в два етапи. На другому етапі буде обговорення переформатування ради партії та врегулювання керівних органів.
 
Народний депутат наголосив, що фактично керівництво партією і надалі буде здійснювати В’ячеслав Кириленко. Персонально для нього створять посаду заступника голови партії, а Президент виступатиме у ролі ідейного керівника.
 
Також, за словами нардепа, відбудеться переформатування у складі партії — за рахунок тих людей, які є публічними, активними, ідейними і можуть щось зробити для своєї політсили. А скорочення кількості членів відбуватиметься за рахунок тих людей, хто відійшов від ідей «Нашої України», і не є активним учасником партії.
 
Парубій зазначив, що, якщо в Україні у 2009 році будуть вибори, очолюватиме список, звісно, Віктор Ющенко — під першим номером.

 

Читайте также по теме