ГолосUA
08:58 11/07/2010

Закон про місцеві вибори прибере політичне лушпиння — М.Чечетов

Закон про місцеві вибори прибере політичне лушпиння.

Про це заявив депутат Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомила прес-служба політичної сили.

За словами М.Чечетова заборона на участь у виборах блоків політичних партій забезпечить відповідальність партій перед своїми виборцями.

"Тепер не вдасться піти від відповідальності, прикриваючись багатопартійністю блоку. З прийняттям закону кожна партія стає відповідальною за все те, що обіцяла своїм виборцям у ході передвиборної кампанії, — сказав М.Чечетов.

«Хочу навести як приклад Партію регіонів, яка є монолітною і не боїться йти на вибори з високо піднятим партійним стягом. Хотілося б, щоб боягузтвом перестали страждати і всякі "Батьківщини", рухи та інші політичні сили, які називають себе демократичними», — сказав він.

На думку політика, прийняття закону про вибори поставить крапку на численних карликових партіях. А їх в Україні зараз більше 170. « Пора, врешті-решт, прибрати все це політичне лушпиння для того, щоб в українському політикумі залишилися лише ті політичні сили, які користуються підтримкою в суспільстві. Власне, так, як це має місце бути в багатьох європейських країнах», — підсумував М.Чечетов.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада ухвалила Закон України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».

 

Читайте также по теме