ГолосUA
17:39 25/03/2010

Закон про підвищення соцстандартів не завадить Україні отримати транш від МВФ — ПР

Закон про підвищення соціальних стандартів не завадить Україні отримати черговий транш від Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це заявив народний депутат від Партії регіонів, член парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

“Виконання закону про підвищення соціальних стандартів не завадить Україні отримати кредит МВФ. Якщо знати, як реалізувати закон про соцстандарти та синхронізувати виконання цього закону з отриманням кредиту, то це можна зробити, і ми це зробимо”, — сказав він.

“Зараз не йдеться про перегляд умов з Міжнародним валютним фондом, мова йде про відновлення співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями, у тому числді і з МВФ. Ми відновимо таке співробітництво, і воно вибудовуватиметься з урахуванням національних інтересів України. Національні інтереси не будуть принесені в жертву в обмін на отримання кредиту”, — додав М. Чечетов.

“Представники Міжнародного валютного фонду були вражені об’ємом того, що зробив Президент України протягом місяця: була відновлена керованість країною, влада почала працювати однією командою, у влади з’явилась програма, вона активно співпрацює з міжнародними фінансовими організаціями. Це отримало позитивну оцінку з боку представників МВФ, і тому дуже швидко Україна отримає наступний транш кредиту”, — наголосив депутат.

 

Читайте также по теме