ГолосUA
12:57 24/11/2010

Законослухняний сім’янин вирощував коноплю на своєму подвір’ї

 

size="4">Правоохоронці Кремінського районного відділу міліції УМВС України в Луганській області викрили власника присадибної ділянки, який вирощував на н
size="4">ій
size="4"> велику кількість конопляних кущів.

 

size="4">Про це кореспонденту Голос
size="4">UA
size="4"> повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Луганській області.

 

size="4">У ході оперативних заходів міліціонерів,
size="4">дана інформація підтвердилась.

 

size="4">Співробітники слідчо-оперативної групи відразу виявили висушену і подрібнену коноплю, розкладену по картонних пакунках. Майже 10 кілограмів сухої марихуани лежали в сараї на задньому дворі поряд із дитячими іграшками. А частина кущів була розвішана під стелею для просушування.

 

size="4">Співробітниками міліції було встановлено, що господарем наркотику є 33-річний Максим. Проблем із законом він ніколи раніше не мав, ні до кримінальної, ні до адміністративної відповідальності не притягувався.

 

size="4">За вказаною адресою чоловік проживав разом зі своєю родиною — молодою дружиною і маленькою дитиною. Сам Максим стверджує, що зробив запаси на зиму без цілі продажу.

 

size="4">Вилучений наркотик направлено до експертного центру УМВС України в Луганській області для проведення всіх необхідних досліджень. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення свободи строком до трьох років.

 

size="4">Всього ж у поточному 2010 році співробітниками Кремінського РВ УМВС України в Луганській області на території, що обслуговується, було виявлено та вилучено понад 250 кг наркотичних засобів, за фактами незаконного обігу наркотиків порушено 76 кримінальних справ. До адміністративної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів у невеликих кількостях за ст. 44 КУпАП притягнуто 8 громадян.

Читайте также по теме