ГолосUA
06:39 15/03/2010

Залишається обмеженим проїзд у трьох областях України

Через підняття рівня води у річках залишається обмежений проїзд легкового автотранспорту на автодорогах місцевого значення у Волинській, Миколаївській та Дніпропетровській областях.

Крім того, закрито рух на трьох дорогах у Луганській області, по одній дорозі у Львівській, Дніпропетровській та Полтавській областях. В інших областях проїзд забезпечений, повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку.

Станом на 8:00 на території України в західних та північних областях, в Вінницькій, Харківській та Луганській областях опади у вигляді невеликого снігу. Середня температура повітря коливалася від -6 до +4ºС, у північних областях – 0 -8ºС, у південних -2+2ºС, в АР Крим – -5+5ºС.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах – місцями сніг, температура повітря 0-3ºС. Покриття автодороги – мокре, в Івано-Франківській області на Вишківському перевалі – місцями засніжене. В АР Крим на перевалах без опадів, температура повітря -3-5ºС. Проїзд забезпечений.

На дорозі М-05 Київ – Одеса в Київській області – місцями невеликий сніг, температура повітря -2+1ºС. Стан покриття дороги місцями мокрий. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення у більшості областей мокре, у Волинській та Луганській областях – місцями засніжене. Проїзд забезпечений.

Дороги місцевого значення у більшості західних, східних та північних областях – місцями засніжені; у Київській та Вінницькій областях – місцями ожеледиця, у Полтавській області – місцями накат. Проїзд забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 477 механізмів та 774 робітники.

 

Читайте также по теме