ГолосUA
06:22 24/11/2010

Залізничники з правоохоронцями пильніше слідкуватимуть за вантажами

 

 

Міністерство транспорту та зв’язку України і Міністерство внутрішніх справ України посилять взаємодію при виявленні крадіжок вантажів, що перевозяться залізницею. Відповідну домовленість відомства уклали в серпні 2010 року, йдеться на урядовому порталі.

Наказом детально визначені дії працівників залізниці під час виявлення ознак крадіжки вантажу та порядок взаємодії правоохоронців із залізничниками, зокрема, оперативні дії та складання протоколу.

Щокварталу відповідні керівники органів внутрішніх справ та підприємств залізничного транспорту проводитимуть спільні наради, на яких розглядатиметься стан збереження вантажів при перевезеннях та визначатимуться заходи, спрямовані на виявлення, попередження, усунення причин і умов, що сприяють злочинним зазіханням на вантажі.

Крім того, проводитимуться спільні наради за участю представників залізниць України, працівників воєнізованої охорони залізниць і органів внутрішніх справ на залізничному транспорті для протидії крадіжкам вантажів та іншого майна залізниць.

Читайте также по теме