ГолосUA
15:24 01/09/2010

Замість Шаповалова першим заступником Стельмаха став Арбузов

З середи, 1 вересня правою рукою голови Нацбанку Володимира Стельмаха став глава наглядової ради «Укрексімбанку» Сергій Арбузов.

Про це повідомило джерело у правлінні Нацбанку.

«На позачерговому засіданні правління НБУ голова центрального банку Володимир Стельмах оголосив, що з сьогоднішнього дня його правою рукою буде не Анатолій Васильович, а Сергій Арбузов», — повідомило джерело.

Розмови про те, що після звільнення заступника голови НБУ Василя Пасічника, послідує заміна і першого заступника ходили ще з середини липня. Однак те, що це відбудеться 1 вересня, для Анатолія Шаповалова стало несподіванкою.

«Ніхто не очікував такого повороту подій. Анатолій Васильович, разом з усіма 40 хвилин тому дізнався про цю новину», — повідомляє джерело. Після чого він написав заяву про звільнення за власним бажанням. Зв’язатися з Анатолієм Шаповаловим не вдалося — його мобільний телефон був відключений.

Нагадаємо, Анатолій Шаповалов обіймав посаду першого заступника голови НБУ трохи більше 5 років, з лютого 2005 року. Сергій Арбузов досвіду роботи в НБУ не має. Працював в «Приватбанку», а з 2003 по 2010 рік очолював «УкрБізнесБанк». Сергія Арбузова називають другом сім’ї Президента України Віктора Януковича.

За матеріалами: Дело />  

Читайте также по теме