ГолосUA
13:56 16/02/2009

Зарубинський: СП провокує новий виток напруги

Заступник голови фракції Блоку Литвина Олег Зарубинський звинуватив Секретаріат Президента у провокації «нового витка напруги». Про це О.Зарубинський сказав на засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій і голів комітетів Верховної Ради, коментуючи заяву заступника голови Секретаріату Президента, представника глави держави у Конституційному суді України і ЦВК Марини Ставнійчук.

Він зазначив, що «новий виток напруги навмисно провокується представниками відповідного інституту». За словами О.Зарубинського, М.Ставнійчук «публічно дезорієнтує і вводить в оману суспільство і громадську думку з приводу нашої роботи».

Депутат зазначив, що йдеться про чергове подання Президента України до Конституційного суду з приводу необхідності внесення на затвердження ВР кандидатури прем’єр-міністра у випадку створення коаліції. О.Зарубинський вважає, таке подання розраховане на чергове «обурення у Верховній Раді».

За словами депутата, всім зрозуміло, що новий прем’єр обирається у тому випадку, коли подав у відставку попередній, або коли Кабінету міністрів України було висловлено недовіру.

 

Читайте также по теме