ГолосUA
10:44 18/02/2010

Засідання ВАСУ повинно транслюватися у прямому ефірі — БЮТ

У фракції Блоку Юлії Тимошенко наполягають аби засідання Вищого адміністративного уду щодо позову Юлії Тимошенко має відбуватися в прямому ефірі

Про це сказав депутат від фракції Блоку Юлії Тимошенко Сергій Соболєв на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

Депутат нагадав, що вчора Вищий адміністративний суд України задовольнив клопотання Юлії Тимошенко щодо призупинення дії Постанови ЦВК про визнання Віктора Януковича президентом України.

«У нас є достатні підстави стверджувати, що це клопотання у суді не є останнім. Засідання ВАСУ щодо розгляду цього клопотання має транслюватися у прямому ефірі аби наші громадяни побачили наявність тисяч порушень та фальсифікацій під час виборів та порушення роботи ЦВК», — наголосив С.Соболєв.

За його словами, перш за все ВАСУ має розглянути відповідність українського виборчого законодавства міжнародним стандартам у частині голосування на дому без пред’явлення будь-яких медичних довідок та включення виборців у списки у сам день голосування.

«Ми в даному випадку оскаржуємо результати не на конкретних дільницях, а оскарження порушень закону, які призвели до унеможливлення встановлення справжніх результатів виборів», — заявив бютівець.

О.Каретнікова

 

Читайте также по теме