ГолосUA
08:59 25/09/2010

Заступник Єжеля каже, що не сидів у в’язниці

Заступник міністра оборони Олександр Черпіцький не сидів у в’язниці.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів

«Скажіть мені, де ті тюрми в яких я сидів, бо вони мають існувати в природі. Дайте мені офіційне підтвердження про мої судимості. Я заявляю сьогодні офіційно, при всій аудиторії, що я не судимий, жодного разу не сидів в тюрмі», — наголосив О.Черпіцький.

В свою чергу, голова комітету ВР з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко повідомив, що О.Черпіцького СБУ не допускає до роботи з таємними документами.

«Посада заступника міністра оборони передбачає доступ до роботи з таємними документами. Пан Черпіцький перебуває на посаді вже більше півроку і такого доступу до державної таємниці йому не дала СБУ. Двічі письмово відмовила і має на це підстави, і не дасть йому цього доступу…Чому не дають йому цього допуску? Я б задав йому це питання – скільки разів проти нього порушувалась карна справа, за якими статтями, скільки разів і в який час його оголошували в міжнародний розшук, в яких країнах він переховувався, коли він був затриманий. Ця вся інформація є в правоохоронних органах», — наголосив А.Гриценко.

На уточнююче запитання Портнікова, чи не хоче О.Черпіцький подати до суду на А.Гриценка, оскільки він заявляє, що обвинувачення нардепа безпідставні, заступник міністра відповів: «Подаватиму».

О.Радченко

 

Читайте также по теме