Заступник Єжеля заперечив чутки про своє кримінальне минуле

Заступник міністра оборони Михайла Єжеля Олександр Черпіцький ніколи не перебував у місцях позбавлення волі.

Про це заступник міністра заявив в ефірі «5 каналу».

«Я це абсолютно спростовую. І я отримав відповідь від цих закладів про те, що Олександр Черпіцький ніколи не перебував в ув’язненні», — наголосив він.

Чиновник також заявив, що опоненти, які звинувачували його у кримінальному минулому повинні були перевірити цю інформацію.

«Якщо людина перебувала у закладі виконання покарання, то це легко можна перевірити, про це має бути інформація. Коли мої опоненти про це почали говорити я їх попросив дати мені документ, який це підтверджує. Вони є депутатами і мають всі можливості дати запит і отримати офіційну відповідь. Але цього не робиться», — зазначив О. Черпицький.

Нагадаємо, що «Дзеркало тижня» оприлюднило інформацію про те, що Олександр Черпіцький фігурував у міліцейських хроніках під прізвиськом "Чепчик" і в своїй біографії при вступі на посаду заступника міністра не вказав рід діяльності протягом майже п'яти років.

Як відомо, Олександр Черпіцький, який посів посаду заступника міністерства оборони 24 березня 2010 року, є братом народного депутата Олега Черпіцького, який нещодавно з фракції БЮТ увійшов до провладної більшості.

Читайте также по теме