ГолосUA
13:36 13/10/2008

Заступника Голови Вищого адміністративного суду відвезли до лікарні із серцевим нападом

Заступник Голови Вищого адміністративного суду України Михайло Цуркан потрапив до лікарні. Про це Голос.UА повідомили у прес-службі Вищого адміністративного суду України.

Згідно з інформацією, сьогодні з ранку група народних депутатів від Блоку Юлії Тимошенко (близько п’яти осіб) зайшли до кабінету заступника Голови суду, розмовляли на підвищених тонах, не дозволяли йому виходити з кабінету та користуватися телефонами. /> Пізніше вони нібито відібрали у Михайла Цуркана мобільні телефони — службовий та особистий, та всі, крім одного, вийшли з кабінету. Один депутат залишився в кабінеті заступника Голови суду, продовжуючи блокувати роботу Михайла Цуркана, — стверджує прес-служба.

Причини та мотиви такого поводження народних депутатів із заступником Голови с Вищого адміністративного суду не повідомляються.
 
Після візиту народних депутатів Михайлу Цуркану довелося викликати карету швидкої допомоги. Наразі він перебуває у лікарні. Остаточний діагноз поки що не встановлено.

Михайло Цуркан є головою судової палати з розгляду справ, пов’язаних з виборчим процесом, процесом референдуму та справ за зверненнями суб’єктів владних повноважень.

 

Читайте также по теме