ГолосUA
18:07 18/09/2009

Заступника мера Сімферополя, яку звинувачують у фінансових зловживаннях, госпіталізували

Заступника міського голови Сімферополя Марину Чернову з ізолятора тимчасового утримання забрали на машині швидкої медичної допомоги.

Про це повідомила прес-служба міської ради Сімферополя.

Як уточнило виданню джерело в сімферопольському міському відділенні міліції, віце-мер "поїхала в лікарню лікувати нерви".

За даними ЗМІ, Чернова заявила, що в ізоляторі на неї чинили тиск, не забезпечили необхідним харчуванням, роздягнули для огляду у присутності чоловіка, внаслідок чого у неї погіршалося самопочуття і почався гіпертонічний криз.

У зв’язку з цим вона звернулася до Уповноваженого з прав людини Ніни Карпачової із заявою про порушення її конституційних прав на свободу, особисту недоторканість і захист.

Нагадаємо, 15 вересня Чернова була затримана слідчим управлінням Головного управління МВС в Криму і поміщена в ізолятор тимчасового утримання. За даними міліції, Чернову підозрюють у фінансових зловживаннях, що спричинили збитки у 2,5 млн грн.

Раніше начальник кримської міліції Геннадій Москаль заявив, що відносно посадових осіб міськради Сімферополя буде порушено не менше десятка кримінальних справ за фактами незаконних операцій з землею.

16 вересня група депутатів Сімферопольської міської ради пікетувала Головне управління МВС в Криму з вимогою звільнити Чернову з ізолятора.

За матеріалами: телеканал "1+1" 

Читайте также по теме