Затримано ще 1-го арештанта, що втік з київського тубдиспансеру

Міліція затримала 4 лютого четвертого з п’яти арештованих чоловіків, які втекли з Київської міської туберкульозної лікарні №2 у селищі Гостомель (Київська область).

Про це кореспонденту ГолосUA повідомила прес-офіцер Оболонського районного управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Києві Вікторія Білозерцева.

За її словами, співробітники міліції затримали чоловіка в місті Нікополь Дніпропетровської області, коли той купував горілку в магазині.

Як було встановлено, відразу після втечі з лікарні, він поїхав на батьківщину в Дніпропетровську область.

Після затримання, 5 лютого втікач був доставлений до Києва і переданий співробітникам Оболонського РУ УМВД в Києві.

Проти нього порушено ще одну кримінальну справу за фактом втечі по статті 393 Кримінального кодексу.

Перший раз чоловік був затриманий співробітниками міліції ще в червні 2010 року за розбійний напад в Подільському районі Києва.

Він був направлений на лікування в Київську туберкульозну лікарню №2 звідки в подальшому і втік.

Тепер затриманому окрім покарання за розбій загрожує покарання за втечу.

Як повідомлялося, в ніч з 22 на 23 січня з туберкульозної лікарні в Гостомеле втекло 5 чоловіків, заарештованих за підозрою в скоєнні різних злочинів, зокрема, крадіжок, грабежів і незаконне зберігання наркотиків.

Арештанти знаходилися під охороною міліції в лікарні, оскільки не могли відбувати арешт в СІЗО у зв'язку з важким станом здоров'я.

27 січня прокуратура Оболонського району Києва порушила кримінальну справу за фактом службової халатності, яка привела до втечі арештантів.

Читайте также по теме