ГолосUA
15:49 22/06/2010

Затримано злочинців, яким інкримінують пограбування будинків заможних людей – Могильов

В неділю, 20 травня, правоохоронці затримали злочинну групу з чотирьох чоловік, яких підозрюють у пограбуванні будинків заможних людей у Києві та Київській області.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, передав кореспондент ГолосUA.

За словами міністра, останнім часом у Києві і Київській області було здійснено кілька зухвалих розбійних нападів на будинки заможних людей з викраденням досить великих сум грошей. А.Могильов зазначив, що серед постраждалих є навіть колишній полковник податкової.

Міністр повідомив, що троє із злочинної групи – жителі Молдови і один – Російської Федерації. "У них вилучено маски, зброю, автомобіль та частину викраденого майна", — зазначив керівник МВС.

За його інформацією, окремі члени цієї банди вже встигли придбати собі у Києві квартири. "Поки одержано свідчення про їхню участь у восьми розбійних нападах. Я думаю, там треба буде й далі попрацювати, тому що група досить зухвала, яка працювала у великому регіоні, я не думаю що це обмежиться Київською областю, оскільки вони мали вихід на Одесу, Молдову", — зазначив А.Могильов.

С.Загірний />  

Читайте также по теме