ГолосUA
18:32 23/11/2010

Завтра Нацрада почне перевірки 16 телекомпаній

 

size="4">24 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення почне планову перевірку діяльності телеканалу ТВі. 

size="4">Рішення про проведення перевірки було публічно прийнято Національною радою 7 липня під час планування проведення перевірок на друге півріччя 2010 року, повідомила прес-служба Нацради.

Під час планових перевірок регуляторний орган перевірить початок і ведення діяльності відповідно до ліцензії (мовлення на частотах, отриманих на конкурсі); виконання умов ліцензій; статутні документи; умови виконання програмної концепції; дотримання норм чинного законодавства.

Крім того, цього тижня буде проводиться 15 планових перевірок телерадіоорганізацій в Донецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській областях та Києві. Інформація про це є у відкритому доступі на сайті Національної ради.

В інформації Нацради окремо зазначено, що «неймовірний шум, який компанія (ТВі — ред.) влаштовує навколо свого імені, свідчить про намагання приховати певні порушення у своїй діяльності або внутрішні господарські проблеми».

Читайте также по теме