Завтра опозиція презентує альтернативний проект Пенсійної реформи — Тимошенко

Опозиція вирішила висунути свою, альтернативну урядовому проекту Пенсійну реформу.

Про це сказала екс-прем'єр-міністр України та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“Розуміючи, що, на жаль, Господь не порадував Януковича, і його оточення інтелектом, ми все ж таки намагаємося допомагати цій команді працювати. Саме тому ми пропонуємо до уваги Януковича Пенсійну реформу, яка виписана у вигляді концепції та законопроекту”,- сказала вона.

За словами лідера БЮТ, дана концепція була підготована її урядовою командою та обговорена, схвалена у всіх необхідних інстанціях. “Завтра екс-міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова на парламентських слуханнях, якщо її ще, до речі, допустять до слова, тому що Партія регіонів заборонила Людмилу Денисову допускати до слова, а Литвин, як завжди береться до виконання. Але, за будь-яких обставин, вона завтра презентує концепцію і законопроект Пенсійної реформи, які є альтернативою того, що пропонує Янукович”, — зазначила Ю. Тимошенко.

Вона наголосила, що Пенсійна реформа, яку пропонує її команда, є “справедливою, з грамотним поєднанням солідарної та накопичувальної системи. При цьому вона заявила, що після доповіді Денисової БЮТ буде ініціювати винесення відповідного законопроекту у сесійну залу.

Читайте также по теме