ГолосUA
07:25 12/07/2010

Завтра під Верховною Радою підприємці будуть протестувати проти Податкового кодексу

Завтра вранці під стінами Верховної Ради відбудеться Всеукраїнська неполітична акція протесту підприємців.

Про це заявила керівниця Черкаського прес-клубу реформ Оксана Прядко, передав кореспондент ГолосUA.

За її словами, окрім акції під Верховною Радою, 16 липня на Голубих Озерах в місті Славута, що на Хмельниччині відбудеться перший Всеукраїнський зліт середнього класу, де підприємці обміняються досвідом у відстоюванні своїх прав та згуртуються для подальшої боротьби.

Таким чином підприємці, яким є кожен четвертий українець, протестують проти прийняття нового Податкового Кодексу, який збільшує кількість перевірок та суми штрафів, змушує “спрощенців” витрачатись на бухгалтерів та касові апарати, і платити в п’ять разів більші податки та додаткові соціальні внески. Це лише деякі аспекти нового Кодексу, який, на думку підприємців, не лише не сприяє розвитку підприємництва та економічного розвитку України, але й іде в розріз із положеннями Конституції України.

“Черкаські підприємці так само стурбовані перспективами “заганяння у тінь” і зростанням цін на свої товари та послуги (що стане неминучим для них кроком за умов введення нового Податкового Кодексу), неодноразово проводили акції протесту, подавали пропозиції та “ноти протесту” органам влади різних рівнів” — заявила О. Прядко.

В. Середа />  

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...