ГолосUA
14:52 03/07/2010

Завтра українські моряки відзначатимуть професійне свято

У неділю, четвертого липня в Україні відзначатимуть День флоту України. З професійним святом українських військових моряків, ветеранів та працівників Військово-Морських Сил Збройних Сил України привітав міністр оборони України Михайло Єжель.

Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства оборони України.

“Становлення Військово-Морських Сил як повноцінного і, до речі, наймолодшого виду Збройних Сил України відбувалося у непростих умовах. Але попри всі труднощі нині на морських просторах гордо майорить український Військово-Морський прапор. /> Сьогодні ви з честю виконуєте почесну і благородну місію посланців миру і дружби, демонструючи високий рівень професійної майстерності та кращі моральні якості. Ваша самовіддана ратна служба сприяє зміцненню авторитету Української держави у світі як країни з давніми морськими традиціями, що закладалися багато століть тому”, – йдеться у привітанні глави вітчизняного військового відомства.

За словами М. Єжеля, військовослужбовці Військово-Морських Сил Збройних Сил України «гідно продовжують і примножують славні патріотичні і бойові традиції своїх попередників, виявляють професіоналізм, відвагу і міцну флотську дружбу, готовність захистити національні інтереси держави».

“На це вас надихають героїчні подвиги моряків Великої Вітчизняної війни, чиї славні імена назавжди залишаються у народній пам’яті яскравим взірцем мужності і відваги, любові до Батьківщини, вірності Військовій присязі”, – зазначив керівник оборонного відомства.

Вітаючи особовий склад та ветеранів з дорогим для них святом, міністр оборони України висловив їм вдячність за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розбудову українського військового флоту.

“Бажаю усім доброго здоров’я, щастя і добробуту, а також нових звершень у зміцнення обороноздатності Вітчизни. Сім футів вам під кілем!”, – наголосив М. Єжель.

 

Читайте также по теме