Леся Дубенко
14:03 27/01/2011

Заява Саакашвілі щодо терактів в “Домодєдово” вкотре обурить Москву — англійські ЗМІ

Заява президента Грузії Михаїла Саакашвілі, що теракт у “Домодєдово” — розплата росіян за власну політику, вкотре обурить Москву.

Так стверджує видання The Independent”, посилаючись на інтерв’ю із М. Саакашвілі.

“Слова Саакашвілі про те, що теракт у “Домодєдово” – розплата Росії за політику на Північному Кавказі не на жарт обурить Москву та вкотре погіршить відносини між двома державами, при тому що Путін із Саакашвілі і так ненавидять одне одного”, — зазначає газета.

За словами грузинського президента, політика Росії — це дестабілізація ситуації на Кавказі та спонсорство сепаратистських рухів, що призвело і буде призводити до таких трагічних подій як нещодавня у “Домодєдово”.

“Я сказав Путіну, що розплатою його держави за підтримку сепаратистів буде наступне – насилля відродиться і вдарить по них самих. Путін же сказав, що всіх, хто образить росіян, буде роздавлено, як тарганів, що говорить про те, що політичний менталітет у Росії на рівні рептилії, точно у крокодила, готового тебе проковтнути”, — розповідає “The Independent”, наголошуючи, що Кремль навряд чи залишить ці висловлення без уваги.

Читайте также по теме