ГолосUA
14:47 21/05/2010

Заяви про політичні переслідування — повна несенітниця від опозиції — ПР

Заяви про політичні переслідування за партійною приналежністю не мають доказів.

Про це сказав народний депутат від Партії регіонів Валерій Бондик в коментарі кореспонденту ГолосUA.

“Про які репресії може йтися”, — сказав він. -“Ні, звісно опозиція має право заявляти про переслідування і ми поважаємо кожну думку, але надайте спершу докази! В тюрмі ж ніхто не сидить! Йде демократичний процес оновлення, прийнятий бюджет, ситуація стабілізується і опозицію це злить, вона повинна, хоч якось про себе заявляти. Тим паче опозиція — це минула влада і її дії не досить вдалі”, — сказав він.

За словами політика представники опозиції повинні спершу розібратися між собою. /> “Коли ми були опозицією, то це була монолітна сила, а зараз? Кожна фракція, що не в коаліції, хоче бути окремою опозицією… Справа парламентської меншості — конструктивна критика, а не безпідставні заяви. Це лише зайвий галас!”, — підсумував він.

Депутат не висловив заперечень проти того, що опозиція має намір звернутися до Європейського міжнародного суду з приводу ситуації в Україні: "Ми не боїмось таких звернень, може там вони нададуть нарешті докази, бо поки тільки балачки".

Водночас, відповідаючи на запитання, щодо переслідування родини депутата від "Нашої України-Народної Самооборони” Андрія Парубія, Валерій Бондик назвав цей факт “Збігом обставин”.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме