ГолосUA
12:41 01/10/2009

Жириновський запевнив, що Росія не підтримає жодного кандидата в Президенти України

Заступник голови Державної думи Росії, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський виключає підтримку Росією будь-кого з кандидатів у Президенти України.

Про це він сказав під час телемосту Москва-Київ «Російсько-українські відносини: чи можливе перезавантаження?»

«Кремль нікого не буде підтримувати, щоб на Україні не було розмов, що Кремль на когось поставив», — сказав Жириновський.

Політик також додав, що незалежно від того, хто переможе на виборах в Україні, на його думку, україно-російські відносини після виборів покращаться.

«У будь-якому випадку, незалежно від перемоги будь-якого кандидата, гірше не буде … Гірше, ніж при Ющенку, уже не буде. За будь-якого результату виборів у січні 2010 року можна думати тільки про поліпшення наших відносин», — сказав Жириновський.

При цьому він висловився за розвиток великих лівоцентристських об’єднань в Україні, які могли б привести до влади свого кандидата.

Також Жириновський відзначив відсутність антиукраїнських настроїв у російської еліти. «У Росії немає жодної антиукраїнської політичної сили. Загальні настрої в еліти, загалом, позитивні», — сказав Жириновський. Він додав, що в Україні існують партії, які займають антиросійську позицію.

За матеріалами: Корреспондент

 

Читайте также по теме