ГолосUA
15:40 13/11/2010

Жириновський звинуватив Януковича у невиконанні обіцянок

 

size="4">Віце-спікер Держдуми Росії, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський звинуватив Президента України Віктора Януковича у невиконанні своїх передвиборчих обіцянок.

 

size="4">Про це він заявив у своїй заяві з приводу захисту російської мови за межами Росії, повідомили власному кореспонденту ГолосUA у Москві у прес-службі ЛДПР.

 

size="4">За його словами, непослідовність та невиконання своїх обіцянок притаманне багатьом українським політикам. «І Кучма, і Янукович обіцяли, що російська мова буде там другою державною, як мінімум другою офіційною або просто мовою для спілкування на Україні. Однак, цього літа в російському місті Севастополі через суд була зроблена спроба змінити статус російської мови. Де ще є таке?», — обурився Жириновський.

 

size="4">На його думку, Росія має активно пропагувати російську мову за кордоном. «З кожним роком зростає число росіян, які відпочивають або працюють за кордоном. Росія розширює ділові контакти на світовій арені, а відтак, потрібно ширше використовувати російську мову для комунікацій! Поширення російської мови за межами нашої країни сприятиме розвитку економічних зв’язків Росії з іншими державами, а також підвищенню інтересу до російської культури за кордоном », — відзначив політик.

Д. Кляхін

Читайте также по теме