ГолосUA
10:27 18/09/2009

Житель Мелітополя пропонував повіситися перед камерою за гроші

У Мелітополі Запорізької області 39-річний чоловік — пацієнт туберкульозної лікарні — намагався продати свою смерть місцевому телеканалу, а потім наклав на себе руки в лісосмузі.

Як повідомили в центрі громадських зв’язків ГУМВС України в Запорізькій області у четвер, 15 вересня чоловік прийшов до редакції Мелітопольської телерадіокомпанії «МТВ-Плюс» і запропонував повіситися перед камерою за гроші. За його словами, таким чином він хотів хоч якось допомогти рідним і близьким.

Працівники телерадіокомпанії відмовилися від такої шокуючої пропозиції і повідомили про візитера в міліцію.

Близько 19:00 того ж дня в Мелітопольський міськвідділ міліції звернувся головний лікар туберкульозної лікарні, який повідомив, що в лісосмузі біля лікарні їх пацієнт покінчив життя самогубством.

Проте, джерело «Сегодня» у Запорізькій обласній міліції стверджує, що не любов до близьких змусила чоловіка піти на самогубство. «Він давно пішов від своєї сім’ї, грав в азартні ігри — казино, автомати — і програвся. Страшна хвороба, смуга невдач — все це і привело до того, що у нього зірвало нерви».

Правоохоронці запевнили, що це безпрецедентний випадок, оскільки продати свою смерть в Україні ще ніхто не намагався.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група Мелітопольського міськвідділу виявила передсмертний лист. У ньому самогубець просив вибачення перед батьками, дружиною і перед своїми трьома дітьми.

За матеріалами: ”Сегодня”

 

Читайте также по теме