ГолосUA
07:36 20/07/2009

Жителі Голованівського району бояться помсти Лозинського

Жителі Голованівського району Кіровоградської області бояться повернення екс-депутата Віктора Лозинського після обрання нового Президента.

Про це столичним журналістам зізналися жителі сумнозвісного району.

«Ми з хлопцями працюємо в охороні Лози, так його називають всі в районі, і прямо говоримо — це людина серйозна, жартів не розуміє, за щонайменшу провину сім шкур зніме. Вас, журналістів, тут багато побувало, але правди про нього ніхто не скаже — небезпечно це. Дивишся, і тебе хтось підстрелить. Тому нічого від нас ви не почуєте — ні хорошого, ні поганого», — заявив журналістам хлопець на ім’я Петро з села Грушка.

Такої ж думки і його земляк, житель Голованівська Михайло (прізвище теж просив не вказувати).

«Нікому невідомо, чим вся ця дика історія закінчиться. Завтра буде інший президент, інша влада, Лоза повернеться і почне мститися, зводити рахунки… Зараз, куди не кинь — скрізь його люди, скрізь його очі і вуха. Куди не піди з листом, скаргою — ніхто навіть не читає, що ти написав, з яким проханням звернувся. Сиди і мовчи — ціліший будеш. Інакше в лісі повішеним знайдуть і скажуть, що сам пішов з життя, або нирки відіб’ють. А кому поскаржишся, якщо все схоплено!», — сказав він

За матеріалами: ”Сегодня”

 

Читайте также по теме