ГолосUA
09:25 07/08/2009

Жителі Кіровоградщини пікетували МВС з вимогами звільнити друга Лозинського

Близько 150 жителів міста Олександрія Кіровоградської області пікетують Міністерство внутрішніх справ України з вимогою звільнити начальника управління боротьби з організованою злочинністю області Олександра Колтиріна.

Про це сьогодні кореспонденту ГолосUA повідомив один з організаторів пікету, голова громадської організації «Атом» в Олександрії Віктор Медведь.

За його словами, Олександр Колтирін є другом Віктора Лозинського та кумом власника однієї з охоронних фірм, використовуючи яку тероризує місцевих жителів. Він зазначив, що мешканці міста вже два роки надсилають запити до Міністерства внутрішніх справ з проханням розібратися у ситуації, але отримують лише формальні відписки. «6 серпня ми проводили мітинг під Секретаріатом Президента і нас запевнили, що ситуацію взято під особистий контроль Віктора Ющенка. Сьогодні ми вимагаємо, щоб до нас особисто вийшов Юрій Луценко і запевнив, що проконтролює наш запит», — наголосив громадський діяч.

При цьому В. Медведь пообіцяв, що у разі ігнорування пікету будуть проводитися нові акції — «більш масштабні та чисельні». «Ми вже не можемо терпіти. Особисто мене вже вивозили в ліс та надягали наручники. Погрожували, що вб’ють», — заявив він.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме