Життю постраждалих пасажирів маршрутки в ДТП у Харкові нічого не загрожує

Життю постраждалих пасажирів маршрутки в ДТП, що сталось напередодні у Харкові, нічого не загрожує.

Про це повідомили кореспондентові ГолосUA в обласному управлінні ДАІ.

«Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди встановить слідство, але пригоди можливо було уникнути, якби водії автомобілів, дотримувались Правил дорожнього руху» — такий коментар було опубліковано сьогодні на офіційному сайті ГУ УДАІ України в Харківській області. .

За додатковими даними на сьогодні, лікарі оглянули вже усіх 22 пасажирів маршрутки, яка зіткнулася з вантажівкою минулої суботи вранці. Дев’ятеро з них – у лікарнях Харкова, інші – відпущені додому. 

Як повідомлялося, 12.02.2011 у суботу, в Харкові о 07годині 50 хвилин на перехресті вул. Роганської — вул. Грицевця сталося зіткнення вантажного автомобіля «Вольво» з напівпричепом, під керуванням водія, чоловіка 1969 року народження, з маршруткою «Мерседес», (маршрут № 200 Т, станція метро «Пролетарська» — ХНАУ ім. Докучаєва), під керуванням водія чоловіка 1958 року народження, який рухався в зустрічному напрямку. Водії під час ДТП не були травмовані.

За минулий тиждень у Харкові то був другий інцидент за участю маршрутних автобусів. За кілька днів до того, на Олексіївці, зіткнулося одразу три маршрутних автобуси. В результаті 52-річна пасажирка одного з них отримала забої грудної клітини.

Читайте также по теме