ГолосUA
11:21 21/11/2010

Журналісти, які супроводжують Януковича до Брюселя, застрягли у Відні

 

Українські журналісти, які транзитом через Відень направляються до Брюсселя для висвітлення участі президента України Віктора Януковича в саміті Україна-ЄС, в неділю не змогли вчасно вилетіти до Бельгії через технічні проблеми на борту літака.

 

Про це повідомляє агентство “Інтерфакс-Україна”.

 

За повідомленням літак RJ-100 не зміг завести двигуни, і пасажири, у тому числі понад 20 українських журналістів, знаходилися в салоні літака більше години.

Капітан літака вибачився перед пасажирами і повідомив, що їх пересадять на інший рейс. /> В даний час журналісти перебувають у будівлі аеропорту Відня.

Нагадаємо, 22 листопада 2010 року Президент України Віктор Янукович здійснить робочий візит до Брюсселю (Бельгія) для участі у Саміті Україна – ЄС.


 

За повідомленням, в ході візиту В. Янукович проведе зустріч з Президентом Європейської Ради Г. Ван Ромпеєм та Президентом Європейської Комісії Ж.М.Баррозу.

Також Президент України візьме участь у пленарному засіданні Саміту Україна – ЄС. За результатами Саміту очікується підписання двосторонніх документів.

 

Читайте также по теме