ГолосUA
11:31 09/03/2010

Жванія повинен вийти з «Народної самооборони» — Луценко

Депутат Давид Жванія, що підтримав президента Віктора Януковича, повинен самостійно вийти з партії «Народна самооборона».

Про це заявив лідер партії «Народна самооборона» Юрій Луценко після урочистостей біля пам’ятника Тарасові Шевченку, передав кореспондент ГолосUA.

«Ми поки що не обговорювали питання виключення Давида Жванії. Час все поставить на свої місця. Я думаю, що було б логічніше, щоб люди, які вирішили співпрацювати з Януковичем самі виходили з опозиційної партії. Так було б логічніше й простіше», — сказав Ю. Луценко.

  За його словами, Д. Жванія ще до виборів прийняв рішення підтримати переможця виборів, коли ім’я останнього стане відомим. «На цей момент його позицію підтримує ще два депутати «Народної самооборони» — Шевчук та Василенко. Я, власне, нікого не тримаю силою ні в «Самообороні», ні в опозиції. Їхнє право, чи бути людиною відповідальною перед виборцями, чи аморальною», — сказав Ю. Луценко.

Він підкреслив, що зараз більшість депутатів «Народної самооборони» — 13 вважають за необхідне бути у опозиції. Також Ю. Луценко повідомив, що під час дострокових парламентських виборів «Народна самооборона» ще не визначилася, чи буде йти блоком, чи окремо.

«Можу сказати, що «Народна самооборона» точно відновить свою роботу серед людей «в полі». Зараз точно сказати ще нічого не можна, бо немає ні дати виборів, ні формату: разом з місцевими чи окремо», — сказав колишній глава МВС.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме