ГолосUA
09:10 23/02/2010

Зірки світового кіно та спорту готові протестувати проти проведення в Україні Євро-2012 через жорстоке поводження з тваринами

Зірки світового кіно та спорту готові підтримати акцію протесту проти проведення в Україні Євро-2012 у зв’язку з жорстоким ставленням до тварин в українських містах.

Європейські захисники тварин занепокоєні тим, що українська влада знищує бродячих тварин у зв’язку з підготовкою міст до Чемпіонату Європи з футболу, мотивуючи це зобов’язаннями перед УЄФА.

13 лютого прес-служба УЄФА офіційно повідомила, що коли домовлялася з Україною про "вирішенні питання безпритульних тварин", то не мала на увазі їх фізичне знищення. Також УЄФА висловила повну солідарність з організаціями по захисту тварин.

Тим часом, не чекаючи відписок з боку української влади, швейцарці, британці та австрійці почали підготовку до бойкоту Євро-2012.

До кампанії готові приєднається зірки спорту та кіно: Бріджит Бардо, брати Шумахери і Кличко-молодший, йдуть переговори з Джорджем Клуні та Девідом Бекхемом. />  

За матеріалами: "Лівий берег" 

Читайте также по теме