06:01 24/11/2010

Злочинець за півтори години пограбував 3 оселі в Луганську

 

size="4">У Луганську правоохоронці затримали “домушника”, який, за попередніми даними, грабував приватні будинки в обласному центрі кожного разу, коли приїжджав до міста зі співмешканкою. 

size="4">Про це кореспонденту Голос
size="4">UA
size="4"> повідомили в центрі зв’язків з громадськістю Луганського міського управління Міністерства внутрішніх справ України. 

size="4">За інформацією правоохоронців, зловмисника, який цілий рік промишляв у Луганську, цікавили, в першу чергу, гроші та ювелірні прикраси, які він продавав потім на ринках. 

size="4">В листопаді цього року він зробив цілий рейд по приватному сектору обласного центру. Усього півтори години знадобилося грабіжнику на те, щоб пограбувати три будинки. Прибула на місце події слідчо-оперативна група Ленінського РВ ЛМУ УМВС України в Луганській області встановила, що всі три будинки постраждали від одного й того самого злочинця, який проникав у приміщення через вікно за допомогою викрутки. Були проведені всі необхідні слідчо-оперативні заходи, однак встановити злочинця по «гарячих слідах» не вдалося. І лише після наполегливих слідчих дій міліціонери встановили особистість злодія.

size="4">Правоохоронці наголошують на тому, що мешканці цих будівель не вжили ніяких заходів, щоб забезпечити своє житло від зловмисників. Старі вікна можливо легко відчинити чи навіть видавити, хвіртка, що веде у двір, не має запірних обладнань. В одному з будинків запасні ключі висіли прямо біля вхідних дверей. У жодному з цих дворів навіть не було собаки.

size="4">Скільки ще злочинів скоїв Віктор, має з'ясувати слідство. За попередніми даними, три крадіжки, які він зробив в день, коли цими злочинами почали займатися правоохоронці, були далеко не поодиноким випадком. Слідчим відділом Ленінського РВ ЛМУ УМВС за крадіжки, поєднані з проникненням до житла або інше приміщення чи сховище, порушено кримінальну справу за 3-ю частиною статті 185 Кримінального кодексу. Якщо навіть підтвердяться тільки три крадіжки з приватних домов, злочинцю погрожує від трьох до шести років позбавлення волі. 

Читайте также по теме