ГолосUA
15:16 04/02/2010

Зміни до виборчого законодавства вже набули чинності — Азаров

Зміни до Закону про вибори Президента України вже набули чинності.

Про це заявив керівник виборчого штабу кандидата у президенти Віктора Януковича Микола Азаров на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

"Нас вже нічого не цікавить, він підписаний Президентом, вивішений на сайті і я впевнений, що завтра буде опублікований. Він вже діє і Тимошенко, нам це важливо, втратила можливість зірвати вибори", — наголосив регіонал.

За його словами, Ю.Тимошенко вже розуміє, що програє вибори і тому робить все, щоб їх зірвати. Даним законом, як запевнив Микола Азаров, вони значно знизили шанси дати можливість це зробити.

Також він додав, що шансів створити другий "Майдан" у Юлії Тимошенко немає. «Всі ті люди, яких Юлія Тимошенко вже завезла для технологічної частини організації Майдану, вони відомі нам поіменно… Але ми знаємо настрої людей, ми об’їхали всю Україну. У людей зовсім інші настрої, ніж у 2004 році», — сказав він.

Нагадаємо, президент Віктор Ющенко підписав закон, ухвалений напередодні Верховною Радою, "Про внесення змін до закону України "Про вибори Президента України" у частині щодо організації роботи виборчих комісій). Закон набуває чинності з моменту його опублікування.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме