ГолосUA
12:35 16/11/2008

ЗС України укомплектовані повністю — Міноборони

Збройні сили України повністю укомплектовані військовослужбовцями строкової служби в ході призовної кампанії “Осінь – 2008” у відповідності до Указу Президента України від 24 жовтня 2007 № 1003.

Про це розказав начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Сергій Кириченко, — повідомили Голос.UA в прес-службі Міністерства оборони.

За його словами, станом на 15 листопада до лав Збройних Сил України вже призвані 20 тисяч юнаків. Таким чином, потреба Збройних Сил України у новобранцях повністю закрита.

Якісні та кількісні показники молодого поповнення, яке надійшло на комплектування військ в цьому році дозволяють підтримувати належний рівень бойової готовності Збройних Сил України та виконувати завдання за призначенням щодо захисту суверенітету нашої держави.

Разом з тим, військові комісаріати продовжують до 25 листопада виконувати завдання щодо комплектування призовниками військових частин Внутрішніх військ МВС України. На сьогодні залишилось призвати на строкову службу 1299 призовників.

 

Читайте также по теме