ГолосUA
07:24 18/01/2010

Зв’язківці відновили роботу шести АТС на Житомирщині

Станом на ранок 18 січня зв’язківці відновили роботу 6 із 10-ти автоматичних телефонних станцій «Укртелекому», що були пошкоджені унаслідок ускладнення погодних умов на Житомирщині.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

За минулу добу порушено у функціонуванні об’єктів транспортного комплексу та зв’язку (залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, метрополітену та підрозділів Держспецтрансслужби) через погіршення погодних умов на території України не сталося.

Проїзд автомобільного транспорту на дорогах загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечено. На зимовому утриманні доріг працюють більше тисячі дорожників та 588 одиниць техніки.

Згідно з повідомленням, функціонування залізничного транспорту навіть у складних погодних умовах відбувається у штатному режимі. Працюють штаби залізниць та підприємств всіх рівнів по ліквідації наслідків стихії та виконанню затверджених планів забезпечення безперебійного руху поїздів та їх безпеки. Понад 1600 залізничників задіяні цілодобово для того, щоб робота залізниці і надалі відбувалася безперебійно.

Всі аеропорти та порти України функціонують у нормальному режимі.

Нагадаємо, станом на ранок 17 січня не працювало 10 сільських АТС ВАТ ”Укртелеком”, унаслідок чого було порушено зв’язок із 20 населеними пунктами.

 

Читайте также по теме