15:45 03/12/2013

Звернення голови Сумської ОДА Юрія Чмира

Шановні жителі Сумщини!
Я розділяю занепокоєність людей останніми подіями на столичному майдані. Глибоко засуджую дії, що спровокували безпрецедентну реакцію «Беркуту», засуджую будь-яке застосування сили. Сподіваюся, що Генеральна прокуратура, виконуючи доручення Президента України, невідкладно дасть об’єктивну оцінку цим подіям, а  винні у порушенні прав громадян будуть притягнуті до відповідальності.
Глибоко переконаний,   що євроінтеграційні процеси, будуть незмінним курсом України в майбутньому.
Право людей на свободу зібрань гарантоване Конституцією і ніхто не може знехтувати ним. Закликаю правоохоронців не допустити посягань на законні права і свободи громадян регіону, а мітингувальників – не порушувати громадський спокій, уникати проявів агресії та насильства. Ця політична криза має бути врегульована мирним шляхом. У непростий для України час ми повинні максимально згуртуватися, аби не допустити кровопролиття, зберегти мир і спокій у регіоні та державі.
Тому  закликаю громадськість не піддаватися на гасла провокаторів, зберігати спокій, не дати  певним силам скористатися напругою задля отримання політичних дивідендів. /> Шановні земляки!
Дякую за порозуміння  та взаємну повагу один до одного! Ми підтримуємо євроінтеграційний курс Президента України Віктора Януковича. Наша держава обов'язково буде в Європейському Союзі!
Текст звернення: http://sm.gov.ua/ru/9-topovi-novyny/4700-zvernennya-holovy-sumskoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administratsiyi-yuriya-chmyrya-do-zhyteliv-oblasti.html
Пряма мова: http://www.ex.ua/146707402196

Читайте также по теме