ГолосUA
06:10 06/05/2010

Звільнені заступники Черновецького ходять по світських раутах і катаються на лижах, але роботу шукати не збираються

Колишні заступники мера Києва, які два місяці тому потрапили під скорочення, не витрачають час на пошук роботи.

Екс-заступник мера Ірена Кільчицька підтримує своє амплуа світської левиці і її можна побачити на кожному рауті. «Я зараз присвячую час своєму відпочинку і дітям. Скоро допишу книгу «Сирена», де багато автобіографічного, постійно гуляю і граю з Монікою та Марком. Роботу не шукаю, мене ще знайдуть», — сказала вона. Нині ж І. Кільчицька відпочиває у Франції. У її оточенні повідомили, що соратниця Л. Черновецького підшукує собі нерухомість за кордоном.

Екс-заступник мера Євген Червоненко роботу не шукає. «Якщо Батьківщині потрібен буду, покличуть. А так — насолоджуюся життям», — сказав він. Зараз колишній чиновник в Австрії катається на гірських лижах зі збірною ветеранів спорту: «А потім спущуся з гір для участі в ралі на гоночних машинах в Італії. Тут зібралися мої друзі, з якими я знайомий по 20 років, вечорами сидимо згадуємо молодість».

Колишній заступник Л. Черновецького Олександр Луцький сказав, що почав зараз більше читати і ходити в кіно. «Я не пропустив жодної новинки — «Стомлені сонцем-2», «Аватар». Читаю багато філософських книг, історичних, але й працюю. Я радий, що не ходжу на наради — у мене залишається час на фундаментальні питання. Ось веду переговори з потенційними учасниками земельних аукціонів, розробляю геодезичну карту Києва. Я ж залишився радником мера».

Колишній заступник Сергій Рудик планує повернутися в мерію після виборів до місцих рад. «Я вже більше року очолюю одну з громадських організацій. Зараз з’явився вільний час, я вирішив себе повністю присвятити цій роботі. Адже вибори не за горами. І ми обов’язково в них братимемо участь, об’єднавшись у блок з іншими громадськими «діячами», — розповів С. Рудик.

А екс-заступник мера з питань підприємництва Людмила Денисюк вирішила відпочити. «Вона поїхала на пляжний відпочинок до Європи. А після приїзду займеться проблемами МАФів», — сказала її помічниця, уточнивши, що Л. Денисюк залишилася радником.

За матеріалами: Сегодня />  

Читайте также по теме