ГолосUA
18:25 26/08/2010

Зюганов упевнений, що Україна визнає незалежність Абхазії та Південної Осетії

Лідер Комуністичної партії Російської Федерації Геннадія Зюганов висловив впевненість, що Україна та інші дружні Росії країни визнають незалежність Абхазії та Південної Осетії.

Про це йдеться у привітанні лідера Комуністичної партії Російської Федерації народів та керівництва Абхазії і Південної Осетії з річницею визнання Росією незалежності цих республік, повідомили власному кореспонденту ГолосUA у Москві у прес-службі КПРФ.

«Я хочу направити свої щирі вітання всім жителям, а також керівникам цих двох держав. Я бував там і радий, що в обох республіках запанував мир, і вони успішно розвиваються», — заявив Г. Зюганов. Він вважає, що рішення Росії про визнання незалежності цих республік «було, безумовно, правильним, справедливим і принципово важливим».

Водночас, лідер КПРФ переконаний, що незалежність цих кавказьких республік згодом визнають й інші країни. «Історія підтвердить правильність такого рішення, і я впевнений, що наші друзі і союзники, перш за все Білорусія і Україна, з часом теж обов’язково визнають незалежність цих республік», — заявив Г. Зюганов.

Д. Кляхін />  

Читайте также по теме