Новости Экономика м'ясо

Україна стала виробляти менше м'яса

base article image

За січень-липень 2009 року переробна промисловість України виробила яловичини та телятини (свіжої або охолодженої) 43,7 тис. тон, що на 32,4% менше у порівнянні з таким самим періодом у 2008 році. Про це свідчать дані Державного комітету статистики України.

За звітний період переробники виготовили яловичини та телятини мороженої 14,1 тис. тон, що на 46, 3% менше, ніж показники минулого року. Крім того, за перші 7 місяців 2009 року виробництво свинини (свіжої або охолодженої) зменшилось на 32,8% до 53,3 тис. тон, свинини мороженої - на 59,9% до 3 тис. тон.

Виробництво ковбасних виробів також показало падіння на 19% до 150 тис. тон. З іншого боку, виробництво м'яса та субпродуктів харчової свійської птиці (свіжого або охолодженого) зросло на 13,7% до 355 тис.тон, м'яса та субпродуктів харчової свійської птиці (мороженого) — на 7,1% до 45,5 тис.тон.

За матеріалами ЛігаБізнесІнформ

 

Загрузка...

Оставайтесь в курсе событий.
Подписывайтесь на нас в социальных сетях.