Новости Экономика черкасыпродукты

Черкащани стали менше їсти

base article image

У Черкаській області зменшилось споживання молока, цукру, меду, хліба і хлібопродуктів, риби і рибопродуктів, овочів, картоплі, грибів.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у Головному управлінні статистики в Черкаській області.

Споживання яєць, масла, сала та жирів тваринних залишилось на рівні ІV кварталу 2008 року, тоді як споживання молока, цукру, меду та хліба істотно зменшилося.

У середньому за місяць один черкащанин споживає 10,3 кілограм хліба, 17,8 кілограм молока та молокопродуктів, 17,1 кілограмів картоплі, 5 кілограм м’яса або сала, 4,8 кілограм фруктів та ягід, 3,4 кілограми цукру, 2,1 кілограмів олії та рослинних жирів, 2,9 кілограмів риби та 20 штук яєць.

Порівняно із середньоукраїнськими показниками, черкащани споживають більше хліба, овочів, олії, цукру, фруктів, риби, але менше молока.

В. Середа
 

Загрузка...

Оставайтесь в курсе событий.
Подписывайтесь на нас в социальных сетях.